Nieuws

Nieuws van Indigo

09 december 2021

200x200+webinar+nieuws.png

Stress? Onzeker? Bang of somber? Op maandag 20 december leer je alles hoe gedachten je kunnen helpen om weer lekkerder in je vel te zitten. Best een uitdaging met corona... Dit webinar is gratis en voor iedereen die woont en werkt in Rotterdam.

De onderzoeken liegen er niet om: sinds de coronapandemie zijn mentale klachten bij veel mensen toegenomen. Ook in Rotterdam. Juist in een periode van onzekerheid en continue aanpassingen is mentale veerkracht van groot belang. En lekker in je vel blijven zitten, gaat niet altijd vanzelf. Speciaal voor iedereen die wel eens last heeft van stress, onzekerheid, angst of somberheid, organiseert Indigo Preventie daarom een webinar.

Voor wie? Iedereen die woont of werkt in Rotterdam
Door wie? 2 psychologen van Indigo Preventie
Wanneer? Maandag 20 december
Hoe laat? 19.30 – 20.30
Waar? Online
Kosten? Gratis

Ik meld me aan

Ondermijnende gedachten

Gedachten spelen een grote rol bij hoe we ons voelen. De manier hoe iemand betekenis geeft aan gebeurtenissen, bepaalt vaak zelfs sterker hoe je je voelt dan de gebeurtenis zelf. Bewust of onbewust, iedereen heeft gedachten. Soms helpen ze ons, maar soms ook helemaal niet. Wat kun je doen? Als je gedachten je niet ondersteunen, maar eerder ondermijnen? 

Wat leer je?

We bespreken in dit interactieve webinar:

  • Wat kun je zelf doen om je mentale veerkracht te versterken?
  • Twee effectieve manieren van omgaan met gedachten. 
  • De basisprincipes van cognitieve gedragstherapie en Acceptance and Commitment Therapie. 
  • Uitleg wisselen we af met oefeningen en praktische tips.
  • Je kunt live vragen stellen en krijgt gelijk antwoord van onze experts.  

Aanmelden

Aanmelden kan via de link: Ik meld me aan of onderstaande button. Kan je 20 december niet, maar wil je het webinar wel terugkijken? Meld je dan ook aan. Dan ontvang je de terugkijklink per mail. 

Meer informatie

Dit webinar is mogelijk dankzij gemeente Rotterdam (daarom de doelgroep). En het is onderdeel van de campagne Mentaal fit na corona.

Ik meld me aan