Preventie

200x200+blije+meisjes.png

Indigo helpt u graag en goed om (meer) grip op uw leven te krijgen. Wij zijn dichtbij en gemakkelijk bereikbaar. Voor iedereen. Wij bieden niet alleen behandeling. Indigo maakt zich ook sterk voor kinderen in het onderwijs, door training en coaching voor leerlingen, leerkrachten en (in het basisonderwijs) begeleiding van de ouders te bieden.

Aan de slag

Pak uw problemen tijdig aan!  Wij bieden (gratis) workshops en trainingen, waarin u bijvoorbeeld leert klachten en signalen te herkennen. Daarnaast geven we u graag informatie over psychische klachten en tips om uw mentale fitheid te vergroten of klachten te voorkomen.

Naast (gratis) workshops en trainingen bieden we ook preventieve activiteiten zoals voorlichting en spreekuren op scholen en bedrijven kunnen trainingen aanvragen.

Specifiek voor de huisarts bieden wij praktijkondersteuning, consultatie en deskundigheidsbevordering. Lees over de mogelijkheden.

In behandeling bij Indigo

Gesprekken met een psycholoog, psychotherapeut of psychiater helpen u wellicht al enorm. Een kortdurende behandeling kan worden ingezet wanneer de problemen nog niet te groot of te ingewikkeld zijn. Bij Indigo bestaat een behandeling uit gemiddeld 5, 8 of 12 gesprekken met een psycholoog, psychotherapeut of psychiater bij u in de buurt.

Lees verder: In  behandelingen bij Indigo.

Bent u op zoek naar wachttijden per locatie?

Kijk ook eens op www.indigo.nl.