Preventie

200x200+blije+meisjes.png

Indigo helpt je graag en goed om (meer) grip op je leven te krijgen. Wij zijn altijd in de buurt en gemakkelijk bereikbaar. Voor iedereen. Wij bieden niet alleen behandeling. Indigo maakt zich ook sterk voor kinderen in het onderwijs, door training en coaching van leerlingen en leerkrachten. Daarnaast biedt Indigo (in het basisonderwijs) ook begeleiding van de ouders.

Aan de slag

Pak je problemen tijdig aan! Wij bieden (gratis) workshops en trainingen, waarin je bijvoorbeeld leert klachten en signalen te herkennen. Daarnaast geven we informatie over psychische klachten en tips om jouw mentale fitheid te vergroten of klachten te voorkomen.

Naast (gratis) workshops en trainingen bieden we ook preventieve activiteiten zoals voorlichting en spreekuren op scholen en bedrijven kunnen trainingen aanvragen. Daarnaast verzorgen we trainingen, activiteiten en projecten voor zorgprofessionals die meer kennis over (omgaan met) psychische klachten wensen. Iedereen mentaal gezond!

 
 

Specifiek voor de huisarts bieden wij praktijkondersteuning, consultatie en deskundigheidsbevordering. Lees meer over de mogelijkheden.

In behandeling bij Indigo

Gesprekken met een psycholoog, psychotherapeut of psychiater helpen je wellicht al enorm. Een kortdurende behandeling wordt ingezet wanneer de problemen nog niet te groot of te ingewikkeld zijn. Bij Indigo bestaat een behandeling uit gemiddeld 5, 8 of 12 gesprekken met een psycholoog, psychotherapeut of psychiater bij u in de buurt.

Lees verder: In behandeling bij Indigo.

Ben je op zoek naar wachttijden per locatie?

Kijk ook eens op www.indigo.nl.