Over ons

Indigo helpt u graag en goed om (meer) grip op uw leven te krijgen. Indigo is direct en dichtbij, gemakkelijk bereikbaar. Voor iedereen. Dat zijn de uitgangspunten van Indigo, een landelijk netwerk van zorgaanbieders.

Parnassia Groep
Indigo is onderdeel van Parnassia Groep, een zorgorganisatie met meerdere zorgmerken. Parnassia Groep wil de kwaliteit van leven van haar patiënten en de kwaliteit van de samenleving verbeteren. Dat doen we door het bieden van geestelijke gezondheidszorg en door voortdurend te streven naar verbetering en vernieuwing, met behoud van het goede. 

Indigo werkt  in Noord-Holland, Den Haag en omstreken en omgeving Rotterdam en Zuid-Hollandse eilanden  samen met ruim 600 huisartsen. Onze medewerkers bieden een samenhangend pakket van preventie, advies en behandeling. Hierdoor is onze zorg kort, efficiënt en gericht op snel herstel.

Meer hulp nodig?
Soms heeft u meer zorg nodig dan Indigo kan bieden. Indigo kijkt samen met u en uw huisarts naar een passende volgende stap. Doordat Indigo onderdeel is van Parnassia Groep, zijn de lijnen naar specialistische zorg kort. Hierdoor kunt u snel geholpen worden. Kijk voor meer informatie op www.parnassiagroep.nl 

 

Zie ook Zie ook
Direct hulp

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande nummers of emailadressen.

Noord- Holland:
088 357 11 00
secretariaatindigo@indigonoordholland.nl

Haaglanden:
088 357 10 50
secretariaat@indigohaaglanden.nl

Rijnmond:
088 357 19 00
secretariaat@indigorijnmond.nl