Vraag hulp

200x200+blije+man+2.png

Heeft u lichte psychische klachten of loopt u het risico om deze klachten te krijgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Indigo zet in op het versterken van uw geestelijke gezondheid. Wij ondersteunen u om zelf uw gezondheid te verbeteren zodat klachten geen problemen worden.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Als u er op tijd bij bent, krijgt u snel weer grip op uw leven. Als u het gevoel hebt ‘vast te lopen', zoek dan hulp. Eén op de vier Nederlanders krijgt te maken met psychische klachten of zitten een periode wat minder goed in hun vel.

Aan de slag met problemen

Stap 1

U kunt zelf veel doen om meer grip op uw leven te krijgen. Kijk eens bij onze preventieactiviteiten. Vaak zijn ze gratis en onze workshops en trainingen organiseren we bij u in de buurt. Bekijk trainingen en workshops bij u in de buurt.

Stap 2

Als u er niet zelf uitkomt, ga dan naar de huisarts. Hij weet goed welke hulp het beste bij u past. De huisarts kan u aanmelden en wij nemen contact met u op. Bij het maken van de eerste afspraak nemen wij aan de telefoon al een aantal vragen met u door over uw klachten. Dit kan ook digitaal, net wat u wilt. Zo kunnen we inschatten welke specialist het beste bij u past.

Heeft u al een verwijsbrief gekregen? Dan kunt u zelf ook de aanmelding doen. Dit kan telefonisch 088- 357 17 77 of online aanmelden via formulier.

Stap 3

Soms zijn de klachten zo ernstig dat de een verwijzing naar een specialist  nodig is. Dit gaat altijd in overleg met u. In het eerste gesprek met uw behandelaar staan we stil bij uw klachten en situatie. En bespreken we uw mogelijkheden. Samen met u bepalen we de beste hulp.

Bekijk ook onze film 'We helpen graag' voor uitleg hoe u hulp krijgt.

Hulp nodig bij het kiezen van een behandeling?

Parnassia Groep heeft een overzicht van alle behandelmogelijkheden op hun site geplaatst.