Header online workshop kortdurend behandelen in de ggz

artikel online workshop kortdurend behandelen

Indigo West, onderdeel van Parnassia Groep, organiseert voor gz-psychologen en verpleegkundig specialisten die geïnteresseerd zijn in kort(er) durend behandelen in de ggz  een gratis online workshop op 29 september en 3 november. Inschrijven niet meer mogelijk. Alle data zijn helaas vol.

De ervaring heeft geleerd dat als je kortdurend wilt werken en je blijft doen wat je deed, maar dan korter, je het heel vaak niet voor elkaar krijgt. Indigo ontwikkelde daarom een geheel eigen en nieuwe visie en werkwijze. Deze kenmerkt zich door normaliseren, focussen en positief en oplossingsgericht werken.

Wetenschappelijk onderzoek heeft laten zien dat deze aanpak zowel effectief als efficiënt is! Ook bij patiënten die niet altijd alleen milde problemen hebben.

TAB-content-online workshop kortdurend behandelen

Ben je gz psycholoog of verpleegkundig specialist die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan ga je veel plezier beleven aan deze gratis workshop onder leiding van Mirjam Nekkers.

Mirjam is, gz psycholoog, gedragstherapeut bij Indigo West en landelijk opleider bij de Indigo Service Organisatie.

Tijdens deze workshop:

  1. leer je hoe je een cliënt zo snel en actief mogelijk medeverantwoordelijk maakt van het probleem, de oplossing en het veranderproces. Met als doel dat hij zo snel als mogelijk weer zo zelfstandig mogelijk verder kan.
  2. krijg je tools om te normaliseren en te focussen
  3. maak je kennis met technieken en taal om oplossingsgericht en positief te werken

Door de praktische inslag van de workshop kun je wat je leert meteen toepassen bij je cliënten. Natuurlijk is er ruim de mogelijkheid om je vragen te stellen.

Maak alvast kennis met Mirjam en bekijk haar vlog:

Zoom is een videoconferentie software waarmee je online vergaderingen of bijeenkomsten kunt houden in de cloud.

Meer weten over Zoom?

Voor een Zoom meeting heb je een laptop, desktop PC of mobiele telefoon nodig met een internetverbinding, camera en microfoon.

Je start een zoommeeting door de volgende stappen te volgen:

  1. Download en installeer de Zoom Cloud Meetings app voor de desktop of mobiele telefoon (ga hiervoor naar de app store).
  2. Indigo deelt na inschrijving een link met jou van de bijeenkomst of een ID nummer.
  3. Jij klikt op de link en op ‘join meeting’ of je vult het verkregen ID nummer in.

Kan ik je helpen?

Mijn naam is Kudret. Kun je de workshop niet bijwonen maar ben je wel geïnteresseerd in werken​​​​​​​ bij Indigo West. Heb je vragen of wil je kennismaken? Neem gerust contact met mij op. Ik denk graag met je mee.

Kijk ook eens welke mogelijkheden wij je bieden of solliciteer direct.

WhatsApp  E-mail  Telefoon​​​​​​​

Ik hoop je snel te ontmoeten.