Train de trainer GO-WIN

Werk je met migranten ouderen of vluchtelingen? En wil je ze zelf wat beter kunnen begeleiden? Wil je ze in hun kracht helpen zetten? Volg dan de Train de Trainer GO-WIN in het voorjaar 2022. Meld je nu alvast aan, want de plaatsen zijn beperkt!

Volg de Train de Trainer GO-WIN: Gezond Oud Worden in Nederland

Speciaal voor 50-plussers met een migratieachtergrond is er een GO-WIN cursus: Gezond Oud Worden In Nederland. Hierin leren deelnemers zelfmanagementvaardigheden die hun welzijn vergroten. Volg je deze Train de Trainer? Dan kun je voortaan ook de cursus GO-WIN geven en nog veel meer 50-plussers helpen!

Veel belangstelling en goede resultaten

GO-WIN is gebaseerd op de evidence based groepscursus Grip & Glans. Hieronder een aantal voorbeelden van de belangstelling voor deze GO-WIN-cursus:

  • In september 2021 zijn de projectleiders van Indigo Preventie en Inclusia geïnterviewd voor een onderzoek van Movisie naar wat werkt bij interventies tegen eenzaamheid bij ouderen. 
  • In juli 2021 hebben we op verzoek van de gemeente Dordrecht een presentatie verzorgd tijdens een inspiratiebijeenkomst voor het project Senioren Sterker Maken.
  • Ook het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft interesse getoond. Tijdens hun landelijke slotevent van de Week tegen Eenzaamheid in oktober zijn de projectleiders van Indigo Preventie en Inclusia geïnterviewd over hoe we migrantenouderen kunnen bereiken.

Praktisch

De Train de Trainer kost € 410,- per persoon. Duurt 1 hele dag. En gaat door bij minimaal 6 personen. We bieden het ook in-company aan.

Meld je aan

Het aantal plaatsen is beperkt. Heb je belangstelling? Neem dan snel contact op met Maria Smedts, Preventiedeskundige Indigo Rijnmond.

Stuur een mail