100% online behandeling: super succesvol

Indigo heeft altijd al een hoge klanttevredenheid, de hoogste van het land: 8,8 op Zorgkaart Nederland in 2019. En bij online zie je dat dat nog hoger is. Namelijk een 9.7 gemiddeld voor de 100% online behandelingen na afloop!

Een enthousiaste deelnemer

Deelnemer is alvast gestart bij Indigo tijdens het wachten op gespecialiseerde zorg:

“Gezien ik op een lange wachtlijst stond voor gespecialiseerd onderzoek (niet bij Indigo) kreeg ik in de tussentijd ondersteuning en hulp van Indigo bij het dagelijks leven en functioneren. Onze afspraken verliepen via videobellen. Dat vond ik fijn, omdat ik me in huis het meest ontspannen voel. Ik vond het erg prettig dat ze altijd meedacht. Er was genoeg tijd en ruimte zodat ik mijn ei kwijt kon. En de adviezen helpen mij nog steeds iedere dag (ook nu ik ondertussen wel gespecialiseerde zorg heb): tips voor websites en literatuur, huiswerk zoals het bijhouden van een persoonlijk werkboekje; en het registreren van mijn bezigheden en emoties”

Veel gestelde vragen

Ja zeker! Een persoonlijke klik vinden we heel belangrijk! Daarom meld je je per regio aan voor een 100% online behandeling. Je kunt dan zelf kiezen voor een behandelaar. Wil je eerst advies of heb je een algemene vraag? Neem dan contact met ons op: indigoonline@parnassiagroep.nl. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Maak kennis met onze behandelaren

Maakt het je niet uit wie je behandelt? Dan meld je je direct aan en klik je op ‘geen voorkeur’.

Ja! Je zorgverzekeraar vergoedt de kosten voor behandeling in de geestelijke gezondheidszorg. Je hebt daarvoor wel een verwijzing nodig van je huisarts. We vragen je om je verwijsbrief te uploaden. Dus vraag deze digitaal aan je huisarts. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, maken wij een dossier voor je aan en word je gebeld.

1) Je krijgt een telefoontje met uitleg over de behandeling.

2) Je krijgt een uitnodiging via je mail voor Karify. Als je bent ingelogd, vul je de welkomstmodule in. Ook vragen we je een vragenlijst over je klachten in te vullen. Dit ter voorbereiding op je intakegesprek.

3) Je hebt een eerste intakegesprek met je behandelaar.

4) Je hebt een tweede gesprek met de regiebehandelaar, een GZ-psycholoog.

5) De 100% online behandeling is gestart

Je hebt in het begin wekelijks overleg. Gedurende de behandeling wordt de tijd tussen de gesprekken langer. En natuurlijk naar jouw behoefte.

Vraag hulp

Dus heb je of blijf je last houden van angst, somberheid of een traumatische ervaring? Denk aan angst voor sociale contacten of erop uit trekken? Of ben je niet fit, depressief of trek je je het liefst terug? Of heb je een zware bevalling of andere nare situatie meegemaakt? En zoek je een persoonlijke, positieve behandeling waarin je zelf meteen aan de slag kunt? Dan ben je bij Indigo aan het goede adres.