Gratis anonieme online behandeling bij Indigo

Gratis anonieme behandeling bij Indigo

200x200+blije+vrouw+3.png

Durft u uit angst of schaamte geen professionele hulp te zoeken voor uw psychische klachten of verslaving? Indigo helpt gratis, anoniem en professioneel.

Onze ervaren zorgprofessionals bieden gratis en anonieme behandeling voor angst- , paniek- en depressieve klachten. Daarnaast bieden we hulp bij het grip krijgen van alcoholgebruik voor 55-plussers. Het zorginstituut Nederland heeft een subsidie beschikbaar gesteld voor deze behandeling en begeleiding. Indigo maakt hierbij gebruik van de online behandelplatforms van Stichting Mirro en Goalie. Als u tijdig hulp zoekt, voorkomt u ergere klachten.

Angst en paniek

Heeft u last van angstklachten en wilt u daar graag iets aan doen, maar wilt of durft u geen (professionele) hulp te zoeken? Volg de gratis en anonieme online module. Het doel van deze online module is het trainen van vaardigheden om angst en paniekklachten te overwinnen of ze de baas te blijven. Om je klachten te verminderen is het belangrijk dat je begrijpt waar je last van hebt. We geven daarom informatie over angst, paniek en stress. Daarnaast heb je via een speciale berichtenfunctie anoniem contact met een zorgprofessional van Indigo voor al je vragen en advies.

Direct aanmelden voor 'Angst en paniek'

Somber?

Voel jij je vaak somber en neerslachtig en wil je daar graag iets aan doen, maar wil of durf je geen (professionele) hulp te zoeken? De online module Depressie bevat informatie, tips, oefeningen en verhalen van ervaringsdeskundigen, waarmee je zelf op elk moment aan de slag kunt. Daarnaast heb je via een speciale berichtenfunctie anoniem contact met een zorgprofessional van Indigo voor al je vragen en advies.

Direct aanmelden voor 'Depressie'

Alcohol en ouderen

Bent u 55+ en wilt u meer grip op uw alcoholgebruik, maar wilt of durft u geen (professionele) hulp te zoeken? Volg de gratis en anonieme online module. De online module bevat informatie, tips, oefeningen en verhalen van ervaringsdeskundigen, waarmee je zelf op elk moment aan de slag kunt. Daarnaast heb je via een speciale berichtenfunctie anoniem contact met een zorgprofessional van Indigo voor al je vragen en advies.

Direct aanmelden voor 'Alcohol en ouderen'

Hoe werkt anoniem?

Bij een anonieme behandeling vindt contact plaats via e-mail of chat. U hoeft geen persoonlijke gegevens door te geven. We vragen enkel::

  • een voornaam – kies gerust een nickname;
  • e-mailadres – hierop krijgt u een uitnodiging voor invullen van een digitale vragenlijst van mirro als soort van ‘intake’;
  • geboortedatum - voor controle meerderjarigheid en om later de digitale vragenlijst in te vullen;
  • geslacht  - bepaalt de vragen in de vragenlijst die u van ons ontvangt.

Met uw eigen motivatie erbij, stelt Indigo vast of u voor deze zorg in aanmerking komt. U vult een vragenlijst in, die een GZ-psycholoog beoordeelt. Daarna start uw gratis anonieme behandeling.