Gratis anonieme online behandeling bij Indigo

Gratis anonieme behandeling bij Indigo

200x200+blije+vrouw+3.png

Durf je uit angst of schaamte geen professionele hulp te zoeken voor je psychische klachten? Indigo helpt gratis, anoniem en professioneel. Als je tijdig hulp zoekt, voorkom je ergere klachten!

We bieden je een gratis en anonieme behandeling voor jouw angst-, paniek- en depressieve klachten. Tijdens deze anonieme behandeling krijg je hulp van een ervaren hulpverlener en heb je contact met elkaar via e-mail of via de chat.

Angst en paniek

Heb je last van angstklachten en wil je daar graag iets aan doen, maar wil of durf je geen (professionele) hulp te zoeken? Volg de gratis en anonieme online module. Het doel van deze online module is het trainen van vaardigheden om angst en paniekklachten te overwinnen of ze de baas te blijven. Om je klachten te verminderen is het belangrijk dat je begrijpt waar je last van hebt. We geven daarom informatie over angst, paniek en stress. Daarnaast heb je via een speciale berichtenfunctie anoniem contact met een zorgprofessional van Indigo voor al je vragen en advies.

Start direct >​​​​​​​

​​​​​​​Somber?

Voel jij je vaak depressief, somber en neerslachtig en wil je daar graag iets aan doen, maar wil of durf je geen (professionele) hulp te zoeken? De online module Somberheid bevat informatie, tips, oefeningen en verhalen van ervaringsdeskundigen, waarmee je zelf op elk moment aan de slag kunt. Daarnaast heb je via een speciale berichtenfunctie anoniem contact met een zorgprofessional van Indigo voor al je vragen en advies over somberheid.

Start direct >

Hoe werkt anoniem?

Bij een anonieme behandeling vindt contact plaats via e-mail of chat. Je hoeft behalve jouw e-mailadres geen persoonlijke gegevens door te geven. Indigo maakt gebruik van de online behandelplatforms van Stichting Mirro en NewHealth Collective.