Gratis anonieme online behandeling bij Indigo

Gratis anonieme behandeling bij Indigo

200x200+blije+vrouw+3.png

Durf je uit angst of schaamte geen professionele hulp te zoeken voor je psychische klachten of verslaving? Indigo helpt gratis, anoniem en professioneel.

Onze ervaren zorgprofessionals bieden gratis en anonieme behandeling voor angst-, paniek- en depressieve klachten. Daarnaast bieden we hulp bij het grip krijgen van alcoholgebruik voor 55-plussers. Het zorginstituut Nederland heeft een subsidie beschikbaar gesteld voor deze behandeling en begeleiding. Indigo maakt hierbij gebruik van de online behandelplatforms van Stichting Mirro en NewHealth Collective. Als je tijdig hulp zoekt, voorkom je ergere klachten.

Angst en paniek

Heb je last van angstklachten en wil je daar graag iets aan doen, maar wil of durf je geen (professionele) hulp te zoeken? Volg de gratis en anonieme online module. Het doel van deze online module is het trainen van vaardigheden om angst en paniekklachten te overwinnen of ze de baas te blijven. Om je klachten te verminderen is het belangrijk dat je begrijpt waar je last van hebt. We geven daarom informatie over angst, paniek en stress. Daarnaast heb je via een speciale berichtenfunctie anoniem contact met een zorgprofessional van Indigo voor al je vragen en advies.

Start direct >​​​​​​​

Somber?

Voel jij je vaak depressief, somber en neerslachtig en wil je daar graag iets aan doen, maar wil of durf je geen (professionele) hulp te zoeken? De online module Somberheid bevat informatie, tips, oefeningen en verhalen van ervaringsdeskundigen, waarmee je zelf op elk moment aan de slag kunt. Daarnaast heb je via een speciale berichtenfunctie anoniem contact met een zorgprofessional van Indigo voor al je vragen en advies over somberheid.

Start direct >

Alcohol en ouderen

Ben je 55+ en wil je meer grip op jouw alcoholgebruik, maar wil of durf je geen (professionele) hulp te zoeken? Volg de gratis en anonieme online module. De online module bevat informatie, tips, oefeningen en verhalen van ervaringsdeskundigen, waarmee je zelf op elk moment aan de slag kunt. Daarnaast heb je via een speciale berichtenfunctie anoniem contact met een zorgprofessional van Indigo voor al je vragen en advies.

Start direct >​​​​​​​

Hoe werkt anoniem?

Bij een anonieme behandeling vindt contact plaats via e-mail of chat. Je hoeft behalve jouw e-mailadres geen persoonlijke gegevens door te geven.