Nieuws

Nieuws van Indigo

28 september 2021

Mindful+Parenting+200x200.png

Afgelopen zaterdag zijn een aantal coronamaatregelen versoepeld. Maar corona of niet? Als ouder met jonge kinderen heb je het niet makkelijk (gehad): thuiswerken, kinderen meer thuis, steeds veranderende regels en onzekerheid. Werd of is het voor jou soms ook wat teveel in je gezin; te veel ballen in de lucht, draaide je overuren of liepen werk en privé te veel door elkaar heen? Volg dan de speciale training Mindful parenting. En leer weer genieten van het ouderschap. 

Weer Mentaal fit na corona!

“Door alle toestanden met corona voel ik me overal tekort schieten, thuis naar mijn kinderen, naar mijn man, maar ook naar mijn baas. En richting vrienden.”

“Ontspannen lukt niet meer; ik mis rust en overzicht.” 

“Ik ben geen leuke vader of moeder (meer).”

Wat gaan we doen?

  • Je staat stil bij de stress en de dagelijkse hectiek van het ouderschap.  

  • Je traint je vermogen om minder te reageren vanuit automatische reactiepatronen en meer met bewuste aandacht aanwezig te zijn bij de opvoeding van je kinderen. 

  • Ook oefen je hoe je effectiever kunt omgaan met je eigen emoties. 

Praktisch

Het is online, met veel ruimte voor interactie en maximaal 8 deelnemers. Het start op woensdag 27 oktober. En er zijn geen kosten aan verbonden. 

Voor wie

Deze training is speciaal en alleen bedoeld voor 27-35-jarigen die wonen, werken of studeren in Rotterdam. Want de gemeente subsidieert dit. Daarom is het ook gratis. 

Meld je aan

Tot slot: nog over mentaal fit na corona 

Meer informatie op: Mentaal fit na corona. Daar zie je ook andere gratis activiteiten zoals een chat, training Minder Piekeren en een webinar. Alles om je weer fit en fijner te voelen na corona. Misschien ook iets voor jou?

Voel je weer een leukere mama, papa én werknemer of vriend! Fijn in balans!