Cursus

Componence Asset List

STARr+%281%29.png
Heb jij ook wel eens last van stress, piekeren of slaapproblemen? Juist in deze periode zal lekker in je vel zitten niet altijd vanzelf gaan. Mogelijk is een online training iets voor jou!

1. Beter slapen
We hebben allemaal slaap nodig, maar wat als dat nou niet lukt? Je bent niet de enige! Eén derde van de volwassenen in Nederland geeft aan wel eens slaapproblemen te hebben. Wil jij leren wat jou kan helpen beter te slapen? In deze training leer je waarom jouw slaapgedrag is zoals het is en wat je kunt doen om je slaap positief te beïnvloeden.

2. Minder stress
Heb jij wel eens last van stress? Wil jij leren die stressklachten aan te pakken? In deze training leer je technieken om jouw stress te verminderen.
Bijvoorbeeld door beter te ontspannen, op een andere manier te denken en in kaart te brengen waar jij energie van krijgt.

3. Minder piekeren
Piekeren, we doen het allemaal wel eens. Maar wat nou als je het niet meer kunt stoppen? In deze training leer je technieken om minder te piekeren en op een positieve manier te denken.

Beschikbare locaties en datums

Rotterdam - online

, Rotterdam - online - Kun je bovenstaande data en tijden niet? Geef je toch op! Mogelijk organiseren we extra trainingen.
 • 10 jun.

  Beter Slapen (6 online bijeenkomsten)

  10 juni 2021, 16:30 - 18:00 uur
 • 07 jul.

  Minder Stress (4 online bijeenkomsten)

  07 juli 2021, 16:30 - 18:00 uur
 • 28 jun.

  Minderen Piekeren (4 online bijeenkomsten)

  28 juni 2021, 16:30 - 18:00 uur

Informatie

Duur
4 tot 6 online bijeenkomsten
Kosten
Gratis (deze training wordt mogelijk gemaakt door gemeente Rotterdam)