Cursus

Componence Asset List

comet+groot.png

Deze training is voor jongeren van 12 t/m 18 jaar (op het voortgezet onderwijs). Met deze training gaan jongeren de strijd aan tegen hun negatieve zelfbeeld en werken ze aan een zelfverzekerdere versie van zichzelf.

Wat is het? 

Misschien ken je het wel, die momenten waarop je denkt dat je altijd fouten maakt of wanneer je jezelf niet mooi genoeg vindt. We begrijpen dat periodes van verminderd zelfvertrouwen normaal zijn, maar als dit langer aanhoudt en je dagelijks leven belemmert, kan de Boost je Zelfvertrouwen training de oplossing zijn. 

Waarom? 

Met deze training ga je de strijd aan tegen jouw negatieve zelfbeeld en werk je aan een zelfverzekerdere versie van jezelf. De Boost je Zelfvertrouwen training van Indigo is er om jou te helpen je beter over jezelf te gaan voelen. In deze groepstraining ga je actief aan de slag met praktische oefeningen om een positiever zelfbeeld te ontwikkelen. 

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en een positieve verandering in je leven teweeg te brengen? Schrijf je dan nu in voor de Boost je Zelfvertrouwen training en zet de eerste stap op weg naar meer zelfvertrouwen.

 

De interventie COMET wordt toegepast, en voor de jongeren maken we gebruik van een meer aansprekende naam. 

Beschikbare locaties en datums

Rotterdam Zuid

Deze training bestaat uit 8 bijeenkomsten. De locatie wordt op een later moment bekend gemaakt. Aanmelden kan alvast!
  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

Rotterdam Zuid

Deze meerdaagse training vindt plaats op 19, 20 en 22 februari 2024 van 10.00 uur tot 13.00 uur. De locatie wordt op een later moment bekend gemaakt. Aanmelden kan alvast!
  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

Informatie

Duur
8 bijeenkomsten van 1,5 uur of meerdaagse training
Type
Online cursus, Training
Kosten
Gratis