Cursus

Componence Asset List

Gezond+stoppen+met+roken+%281%29.jpg

Ik voel me vermoeid en heb soms last van hartkloppingen, zweten en benauwdheid.

Ik ben bang dat ik meer gespannen word en weet niet of ik het wel vol kan houden.

Ik ben snel kortademig en moe, ik hoest veel en geef daarbij ook vaak slijm op.

Wat leer je in de training Gezond stoppen met roken

Voor veel mensen is niet het stoppen met roken een hoofdprobleem, maar het volhouden ervan. Vanuit die gedachte wordt er naast de reguliere training ook een aantal bijeenkomsten aangeboden in het kader van nazorg. Je leert hoe je op een andere manier om kunt gaan met stress, waardoor de kans vergroot om effectiever te stoppen. Je krijgt tips en advies om het stoppen met roken minder lastig te maken. Er wordt gewerkt aan het vergroten van je doelen en je motivatie en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Wat levert het op

Door de training leer je wat voor jou het doel is om te stoppen en hoe het zit met je motivatie. Je weet wat je kunt doen om het stoppen vol te houden.

Praktische informatie

De training bestaat uit 10 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Voorafgaand aan de training vindt een voorlichtingsbijeenkomst plaats. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande aanmeldknop. Daar zie je ook de precieze tijd. Mocht er toch iets tussen komen? Meld je dan af; dan kan iemand anders in jouw plaats meedoen.
 

Beschikbare locaties en datums

Den Haag

Twickelstraat 120, 2531 RB Den Haag - Woonzorgcentrum Moerwijk
  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

Informatie

Duur
2 uur
Type
Training, Voorlichting
Kosten
Gratis