Veelgestelde vragen

Componence Asset List

Wil je ook lekkerder in je vel zitten? En het liefst vanuit thuis, op je eigen bank of keukentafel aan de slag? We geven een tiental activiteiten (gratis) online. Benieuwd naar ons aanbod? Op onze cursuspagina kun je bij de zoekopties filteren op ‘online cursus’. Bij de startdata staat vermeld of de activiteit online is en/of op locatie. Zit er iets voor je bij? Meld je dan snel aan. Hopelijk tot ziens!

Naar het totale online cursusaanbod

Wat moet je doen om deel te kunnen nemen?

Aanmelden kan door te klikken op de aanmeldbutton bij de workshop die je interesse heeft gewekt. Je komt dan uit bij een formulier waarop je een aantal gegevens invult. Deze zijn nodig om je aanmelding compleet te maken. Je ontvangt een bevestiging van deelname waarin staat hoe je kunt inloggen. Indien nodig wordt er nog contact met je opgenomen. Geen mail ontvangen? Kijk dan in je SPAM-box of neem contact op met het secretariaat van de regio waarin de activiteit wordt gegeven (zie onderaan deze pagina).

Wat maakt deze workshops anders dan de workshops die je van ons gewend bent?

Het grootste verschil is natuurlijk dat je niet fysiek op een locatie aanwezig hoeft te zijn. Daarnaast krijg je net zoals bij andere cursussen (workshops, trainingen, lezingen etc.) informatie over het onderwerp. Er is veel interactie: je krijgt opdrachten, je kunt reageren op stellingen en is er de gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen met mededeelnemers. Je volgt een activiteit dan ook op de dag en het tijdstip zoals bij ‘beschikbare locaties en datums’ staat.

Wat heb je nodig om deel te kunnen nemen?

Je kunt de workshop het best volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever niet een Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heb je uiteraard geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig. Zorg er ook voor dat je van tevoren even controleert of jouw apparaat het toestaat om geluid via de microfoon te delen.

Wat kost het om deel te nemen?

Deelname aan dit online aanbod is gratis. Wanneer na aanmelding blijkt dat het je toch niet goed uitkomt, meld je dan tijdig af, zodat iemand anders jouw plek kan innemen. Inwoners van de desbetreffende gemeente hebben voorrang, omdat de desbetreffende gemeente dit financiert. 

Heb je een vraag over de inhoud van een workshop of training?

Neem dan contact op met het secretariaat van Indigo Preventie. We helpen je graag verder: