Sprink is Indigo

Wat is de aanleiding voor de samenvoeging van Sprink en Indigo?

Wat is de aanleiding voor de samenvoeging van Sprink en Indigo?

Sprink is onderdeel van Antes. Antes en Parnassia Groep zijn al in 2018 gefuseerd met als doel samen de GGZ-zorg in de regio Rotterdam en de Zuid-Hollandse Eilanden te verbeteren. De integratie van Sprink en Indigo is dus een logisch gevolg.

Waarom gaat Sprink samen onder één naam?

Het is niet logisch om binnen één regio, binnen hetzelfde bedrijf (Parnassia Groep) twee aanbieders te hebben met allebei praktijkondersteuning (POH-GGZ) en Basis GGZ in de portefeuille. Sprink en Indigo passen inhoudelijk en qua organisatie goed bij elkaar. Beide nemen hun sterke punten mee. En zetten een krachtige Basis GGZ-organisatie, preventie en POH-GGZ voor de regio Rijnmond neer. We zullen intensief (blijven) samenwerken met alle zorgbedrijven van Parnassia Groep.

Samen verder onder één naam:

  • brengt duidelijkheid bij patiënten en cliënten, zorgverzekeraars, gemeenten en verwijzers
  • bespaart kosten
  • geeft een groter bereik

Waarom is er voor de merknaam Indigo gekozen?

Parnassia Groep heeft nu één merk voor Basis GGZ in de hele regio West-Nederland. Naast Indigo in Rijnmond, zijn er ook afdelingen in Haaglanden en Noord-Holland. Ook de verbinding met het landelijke netwerk van Indigo heeft bijgedragen aan de keuze om samen met de naam Indigo verder te gaan.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen? Of zijn er zaken onduidelijk?

U kunt contact opnemen met Renske van der Meer, Manager Zorg & Verpleegkundig Specialist GGZ.

E R.Meer@indigorijnmond.nl

T 06 53 87 94 59