Nieuws

Nieuws van Indigo

07 oktober 2021

200+x+200+nieuwsbericht+online.png

Kranten koppen: Zo omzeil je de lange wachtlijsten: ‘Appen en beeldbellen met therapeut is net zo goed’. Ook heeft collega Youz een mooi interview met een groepstherapeut over online groepsbehandelingen voor jeugd. Indigo deelt deze info graag, want er worden veel voordelen beschreven. Weet je dat wij ook al 3 jaar met succes online behandelingen voor volwassen verzorgen? Dit is voor angst, trauma en depressieklachten. En is zoveel meer dan videobellen. Cliënten zijn super tevreden. 


Voordelen online behandeling

Vaak kun je gelijk starten met de behandeling. Soms werkt het zelfs beter dan een behandeling op locatie, zoals Youz beschrijft. Omdat je in je eigen vertrouwde omgeving zit en bij lastige situaties ter plekke kan beeldbellen bijvoorbeeld met je behandelaar. Daarnaast scheelt het reistijd.

Voordelen Indigo online

Waar Youz ook groepsbehandelingen biedt voor jongeren, biedt Indigo individuele kortdurende behandelingen aan online voor volwassenen. Wij werken met het e-Health platform Karify - en de Karify App. Hiermee kun je naast videobellen, ook chatten, mailen en oefeningen doen op je mobiel of computer. Ook hebben we een aantal modules – een reeks van verschillende soorten oefeningen - ontwikkeld die samen ervoor zorgen dat je snel en oplossingsgericht van je klacht afkomt. Je wordt regisseur van je eigen leven en kan weer verder! Dus:

  • Individueel
  • Kortdurend
  • Voor mild tot matige klachten bij angst, trauma en depressie
  • Voor volwassenen
  • Met een app en computerplatform kunnen beeldbellen/ chatten/ mailen en oefenen (ook op mobiel of i-pad)
  • Complete op jouw klacht afgepaste en bewezen effectieve oefeningen (zie voorbeeld in de video hierboven halverwege - over paniek)
  • Snel weer in balans

Kies je behandelaar

En bijzonder bij ons is, dat je je eigen behandelaar kunt uitzoeken. Klik op je regio en maak kennis met onze behandelaren.

Meer informatie