Nieuws

Nieuws van Indigo

11 augustus 2021

200x200+blije+man.png
Het is nu zomervakantie, ingeluid door het einde van het schooljaar en dus: rapporttijd. Daarom leuk om te delen wat wij van patiënten terugkrijgen over hun 100% online behandeling: twee 10-en en een 9.4! Heb jij al eens een online behandeling overwogen? 

100% online behandeling: 100% goed

Met corona was het soms noodzaak om 100% online te behandelen via telefoon of laptop. Maar wist je ook dat we dit al ver voor coronatijd aanboden? En nu doen we dat uiteraard nog steeds en bouwen we de hulp steeds verder uit. Want de resultaten zijn super. Net als de tevreden cliënten. 
Een greep uit de reacties: 

Tijdwinst en net zo goed

“Ik heb de sessies online gedaan en dit beviel me zeker. Het scheelde me zowel in reistijd en ik kon eerder beginnen met mijn behandeling. Ik heb geen beperkingen of tekortkomingen gemerkt in mijn online behandeling. Dus ik raad het zeker aan.”

(door patiënt gepost op 17 mei 2021 – een 10 op Zorgkaart Nederland)

EMDR: vertrouwd en beter dan voorheen

“Ik ben zeer tevreden over de behandelmethode bij Indigo, zelf nu het online is. Ik vond het zelfs erg prettig dat dit digitaal kon, waardoor ik gewoon in mijn vertrouwde omgeving kon zijn. De EMDR-behandeling heeft erg goed uitgepakt en ik voel mij zelfs nog beter dan voor deze klachten. Super tevreden en zeer lief personeel. Heel erg bedankt en zeker een aanrader!”

(door patiënt gepost op 1 april 2021 – een 9,4 op Zorgkaart Nederland)

Brandstof en tankkracht

“Super fijne handvatten gekregen! Mijn behandeling was volledig online - en natuurlijk zijn fysieke gesprekken fijner, maar door Corona was dit niet mogelijk - maar desondanks heb ik de behandeling als ontzettend fijn ervaren. Mijn psycholoog kon zich goed verplaatsen in mijn situatie/problematiek en wist met de juiste metaforen en kennis mij nieuwe inzichten te geven. Zij heeft me de spreekwoordelijke brandstof gegeven die ik nodig had om zelfstandig steeds weer meters te maken. Bovendien weet ik nu zelf hoe ik moet tanken om mijn eigen reis voort te zetten.”

(door patiënt gepost op 1 februari 2021 – een 10 op Zorgkaart Nederland)

Online behandelen

Een online behandeling is net zo goed en kwalitatief als een behandeling op locatie. Alleen zijn de waarderingen vaak om de een of andere reden nog beter.

Meer informatie

Meer informatie op Zorgkaart.nl. Een 100% online behandeling kan met angst-, depressie- of traumaklachten. Lees meer over online behandelen of meld je direct aan. Via de laatste link kun je ook zelf je behandelaar kiezen, als je wilt. Ook staat daar een e-mailadres voor eventuele vragen.