Nieuws

Nieuws van Indigo

12 april 2022

200x200-stoppen-met-roken-indigo.jpg
Wil je graag stoppen met roken, maar lukt het maar niet? Bijvoorbeeld door stress of omdat je bang bent voor ontwenningsverschijnselen? Wij helpen je graag tijdens de gratis training Gezond stoppen met roken in Den Haag! De eerstvolgende training start op maandag 25 april!  

Tijdens de training leer je op een andere manier om te gaan met stress waardoor jouw kans om effectiever te kunnen stoppen met roken wordt vergroot. Er wordt gewerkt aan je doelen en het vergroten van je motivatie. Er is voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Je krijgt hierbij tips en advies om het stoppen met roken minder lastig te maken. Je krijgt ook opdrachten/oefeningen mee die je thuis kan doen. 

Praktische informatie

De training is in het Wijkcentrum Moerwijk, Aagje Dekenlaan 51 in Den Haag en bestaat uit 11 wekelijkse bijeenkomsten op maandag van 10.00 tot 12.00. Op maandag 25 april starten we met een voorlichtingsbijeenkomst. Voor veel mensen is niet het stoppen met roken een hoofdprobleem, maar het volhouden. Vanuit die gedachte wordt er naast de reguliere training ook een aantal bijeenkomsten aangeboden in het kader van nazorg.

Aanmelden en info

De training is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande button. Heb je nog vragen over de training? Mail dan naar preventie@indigohaaglanden.nl of bel 088 357 10 60.

Meld je aan