Aanmelden Indigo online

Vibeke Holverda - van Hees

regulier-vibeke+holverda.png

Mijn naam is Vibeke Holverda- van Hees, ik ben 32 jaar, moeder van 2 kinderen  en werk sinds 2010 in de geestelijke gezondheidszorg.

Werkdagen en werktijden:

Voor de digitale poli zal ik op de maandagochtend, dinsdag en donderdag werkzaam zijn. Ik probeer daarnaast flexibel te zijn wat

Vooropleiding en expertise:

Ik ben psycholoog en in mijn werk behandel ik vooral cliënten met angst en paniek, depressieve klachten, spanning/burn-out,  rouw en trauma.

Visie

Het belangrijkste binnen een behandeling is wat mij betreft het contact maken. Iemand die echt naar jou luistert en naast je gaat staan om samen te gaan kijken wat er nodig is om weer vooruit te komen. We starten met overzicht maken/krijgen van de klachten, omstandigheden en persoonlijke stijl. Van daaruit gaan we opzoek naar wat er nodig is om weer in balans te komen.

Behandelvormen

Ik pas mijn behandelingen per individu aan en zal daarbij vooral gebruik maken van interventies uit de CGT (cognitieve gedragstherapie), oplossingsgerichte therapie, motiverende gespreksvoering en positieve psychologie. Naar de mogelijkheden voor EMDR via de digitale poli wordt nog onderzoek gedaan.