Aanmelden Indigo online

Babette

200x200+babette.png

Als je vastloopt in je leven en je neemt de eerste stappen om weer beter in je vel te gaan zitten, is het fijn om een vorm van behandeling te kiezen, die goed aansluit bij jouw dagelijks leven. De kracht van digitaal behandelen is dat we je kunnen ondersteunen op de locatie en het moment die er voor jou toe doen.

Mijn naam is Babette Schwidder, ik ben 32 jaar en sinds 2014 betrokken bij de ontwikkeling van volledige online behandelingen voor psychische problematiek. Ik heb als psycholoog vooral gewerkt met angst- en stemmingsstoornissen, zowel in de specialistische-, als in de basisggz. Daarnaast heb ik me verdiept in o.a. mindfulness en herstelgericht werken door mijn eigen herstel van depressie.

Wat je van mij mag verwachten:

We gaan samen aan de slag met de uitdagingen waar je op dit moment tegenaan loopt. In de online omgeving van Karify ondersteun ik je bij het doorlopen van de modules en de oefeningen die daarbij horen. Je kunt dan denken aan:

  • Samen een plan van aanpak maken dat werkt voor jou
  • Oplossingsgericht leren hoe je anders om kan gaan met wat je nu op je bordje hebt
  • Kennis verwerven door middel van psycho-educatie
  • Ondersteuning van jouw leerproces middels videobellen en mail

Ook goed om te weten:

  • Je intakeverslag, behandelplan en sessieverslagen worden met je gedeeld en zijn toegankelijk via jouw eigen dossier in Karify
  • Ik werk van dinsdag t/m vrijdag flexibel tussen 08:30u en 18:00u, waarvan één avond in de week