Aanmelden Indigo online

Aleksandra Britstra

regulier-aleksandra+britstra.jpg

Wat goed dat je de eerste stap hebt genomen om hulp te zoeken! Het is altijd lastig om je open te stellen naar iemand die je niet kent en dan ook nog eens met vervelende gevoelens waar je mogelijk al een tijd mee zit. Met een digitale behandeling kun je samen met mijn hulp snel en flexibel aan de slag.

Mijn naam is Aleksandra Britstra. Ik heb meer dan 4 jaar ervaring binnen de GGZ, waarin ik vooral heb gewerkt binnen de specialistische GGZ en nu de overstap heb gemaakt naar kortdurend behandelen binnen de basis GGZ. Als psycholoog heb ik gewerkt/werk ik met angst- en stemmingsstoornissen, autisme, trauma, assertiviteitstraining en mindfulness. Daarnaast heb ik kennis van de relatie tussen nutriënten en psyche door aanvullende cursussen en geef ik begeleiding aan kinderen/jongeren met een ontwikkelingsstoornis.

Vanuit de holistische visie beschouw ik de mens als één geheel. Meerdere factoren zijn van invloed op ons gedrag. Door mijn achtergrond (gezondheidspsychologie) geloof ik in het aanpakken van jouw sterke kanten. Wat kan er wél in plaats van focussen op wat er niet lukt. Ik ga graag met jou aan de slag om jouw huidige situatie te verbeteren en jou de tools te geven om het te onderhouden in de toekomst. Ik hou van aanpakken en wil dat je je op je gemak voelt bij mij dus schroom niet om aan te geven waar jij je wel/niet prettig bij voelt binnen de behandeling.

Zelf ben ik Russisch en woon ik sinds mijn kindertijd in Nederland. Ik weet wat het voor jou kan betekenen om een andere culturele achtergrond te hebben. In mijn behandelingen heb ik mensen gesproken van verschillende achtergronden. Ik verwelkom iedereen, dus voel je welkom!

Voor de Digitale Poli werk ik op de maandag, dinsdag en donderdag. In overleg is het ook mogelijk een afspraak na kantooruren in te plannen.