Aanmelden Indigo online

Aleksander Curev

200x200+aleksander.png

Het is niet altijd makkelijk om te praten over psychische problemen. Zeker niet als het over je eigen problemen gaat. Erkennen dat je ergens mee rondloopt waar je zonder hulp niet uit kan komen, is een belangrijke eerste stap. Mijn ervaring is dat de volgende stap – het ook daadwerkelijk zoeken naar hulp – een hoge drempel is voor veel mensen.

Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat men het spannend vindt om zijn/haar problemen te delen met een onbekende, maar bijvoorbeeld ook door een gebrek aan tijd of beperkte mobiliteit. Soms zijn het onderliggende angsten of stemmingsklachten die het lastig maken om de stap naar de hulpverlener te zetten. Vandaag de dag beschikken we gelukkig over een hoop mogelijkheden om elkaar te helpen. Online hulpverlening is een laagdrempelig alternatief voor de mensen die hulp kunnen en gebruiken en klaar zijn om de volgende stap te zetten.

Wie ben ik en waar sta ik voor?

Mijn naam is Aleksander Curev en ik ben als psycholoog bij Indigo werkzaam op zowel locatie Woerden, als voor Indigo online. Ik ben bij meerdere GGZ-instellingen werkzaam geweest en heb ervaring opgedaan in zowel de basis- als de specialistische GGZ. De cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest zijn o.a. in behandeling gekomen voor stemmingsklachten, angstklachten, ADHD, relatieproblemen of persoonlijkheidsproblematiek. Ik geloof niet in een “speciale formule” om iemand verder te kunnen helpen: iedereen heeft een eigen verhaal. Dat is wat mij betreft ook datgene wat mijn vak zo bijzonder maakt. Ik zie het als mijn taak om samen te ontdekken hoe het komt dat je vastloopt en wat er moet gebeuren om weer volledig op eigen benen verder te kunnen. Dit alles in samenspraak met jou. Jij kent jezelf immers beter dan ik jou ooit zal leren kennen.