Nieuws

Nieuws van Indigo

20 september 2019

200x200-suicide-nazorg-programma-indigo.jpg
Zorgaanpak van Indigo na een suicide poging is succesvol. Deze kennis wordt gedeeld op een congres op 29 oktober in Den Haag. Alle collega's uit de zorg, en ook gemeenten (die overwegen deze zorg te willen inkopen) zijn van harte welkom.  

'Onze aanpak werkt' zegt Angelique van Ravesteijn, preventie deskundige bij Indigo. 'SuNa Jeugd is al meer dan 10 jaar een begrip in Den Haag en team is recent uitgebreid om ook volwassenen de nodige hulp te kunnen verlenen. Ons team SuNa is een extra vangnet. Wij leiden mensen na een suïcidepoging toe naar zorg. Voor alle duidelijkheid; we geven zelf geen behandeling maar een uitgebreide vorm van casemanagement die laagdrempelig is en zich aanpast aan de doelgroep.'

Meer weten? Kom 29 oktober

Wil jij bijgepraat worden over de ins en outs rondom suïcide, over suïcidepreventie en nazorg? Kom dan op 29 oktober naar het symposium suïcidepreventie in Den Haag. Bekijk het programma.
De Suna-aanpak biedt uitkomst voor onder meer gemeenten die in hun maag zitten met suïcideproblematiek. De uitnodiging is bv ook verspreid onder gemeenten in de regio Haaglanden. Daarnaast zijn natuurlijk ook collega's en ketenpartners van harte welkom op het middag symposium.    

Aanmelden kan via suna@indigohaaglanden.nl. Vermeld svp naast je naam ook de organisatie waar je werkt .   

Symposiuminfo

Wanneer: dinsdag 29 oktober
Hoe laat: 13.00 inloop. Om 17.00 uur afsluiting met aansluitende borrel
Waar: New Babylon Meeting Center, Anna van Buerenplein 29, 2595 DA Den Haag
Kosten: geen

Er is geen accreditatie aangevraagd voor dit symposium

Vragen? Opmerkingen?

Stuur een mail Diane Blommestijn, projectleider/casemanager SuNa Volwassenen of bel haar op 06 - 22 70 67 48.