Nieuws

Nieuws van Indigo

07 januari 2021

200x200-meer-geluk-55-plus-indigo.jpg
Denk je weleens: Is dit het nu? Is er ruimte voor verbetering of meer geluk in je leven? Of krijg je te maken met verlies van dierbaren of je werk? Of wil je eens stoppen met piekeren? Of assertiever worden? Kom dan naar een van onze cursussen over geluk, verlies en/ of zingeving. 

De verschillende workshops 

Je kunt kiezen voor een korte workshop van een paar uur. Of een training over meerdere dagen om dieper op vaardigheden in te gaan. Alleen assertiviteit en stoppen met piekeren zijn eenmalige workshops. De eerste start op 12 januari.

Je leert bijvoorbeeld: 

  • Hoe blijft je leven leuk?
  • Hoe ervaar je meer geluk?
  • Hoe geef je verlies een plek?
  • Hoe wordt je assertiever en liever voor jezelf? 
  • Hoe stop je met malen en piekeren?

Aanmelden

Een overzicht van alle cursussen vind je in onze nieuwsbrief. Ben je geinteresseerd in een workshop? Klik dan op de gekleurde button in de nieuwsbrief. Je vindt dan meer informatie over de desbetreffende workshop en hoe je je kunt aanmelden. Vul vervolgens het formulier in om je aanmelding compleet te maken.

Bekijk de nieuwsbrief

Locatie

Deze cursussen zijn op de locatie Lijnbaan 4 in Den Haag. Uiteraard houden we hierbij rekening met de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Wat kost het om deel te nemen?

Deelname aan dit aanbod is gratis. Inwoners van Den Haag (en omstreken) hebben voorrang, omdat de gemeente dit financiert.

Heb je een vraag over de inhoud van een workshop?

Neem dan contact op met het secretariaat van Indigo Preventie. We helpen je graag verder