Nieuws

Nieuws van Indigo

26 april 2021

200x200_feest.jpeg

Ter ere van het 12,5 jarig bestaan van Indigo - op 8 april - hebben we onder meer een video gemaakt over hoe wij werken. Of beter gezegd: hoe wij ervoor zorgen dat cliënten zelf de regie gaan pakken om hun klachten nu en in de toekomst beter aan te kunnen. Dus ben je zelf even uit balans, somber of pieker je veel? Wij helpen jou!

Deze video is bedoeld voor onze collega’s, maar geeft ook verwijzers en cliënten een goed beeld van onze werkwijze. Dus als je naar een praktijkondersteuner bij de huisarts gaat of overweegt te gaan? Of een behandeling in de Basis GGZ volgt of wil volgen? In deze animatievideo zie je welke stappen we samen met jou zetten in een behandeling.

Sam

In de video zie je het voorbeeld van Sam. Je ziet hoe wij in 4 stappen Sam, of jou, helpen om zelf weer in je kracht te komen. En zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan een positieve flow en dat je de wereld weer aan kunt? Je bepaalt zelf hoe en wat het beste bij jou past. Wij volgen jouw wensen, denken oplossingsgericht mee en geven tips bij jouw groeiproces.

Meer informatie of aanmelden

Spreekt dit je aan? Lees meer over gesprekken met een psycholoog. En meld je aan via je huisarts of het aanmeldformulier. Of neem contact op bij vragen.