Nieuws

Nieuws van Indigo

07 oktober 2021

200+x+200+beeld+chatten.png
In de week van de eenzaamheid hoef je je niet alleen te voelen. Indigo psychologen en preventiedeskundigen zitten voor je klaar! Wist je dat? Wel 5 dagen in de week. En 4 avonden van 16.00 tot 20.00 uur. Alleen op vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. Dus heb je last van (corona-na)stress, bijvoorbeeld angst in bepaalde situaties? Is het niet meer leuk thuis (al dan niet met kids en of het thuiswerk)? Of voel je onrust of onzekerheid bij discussies over vaccineren? Hoe blijf je ontspannen en gemotiveerd? Probeer onze chat!

Voor 27 t/m 35 jarigen, die wonen, werken of studeren in Rotterdam

Chat met een preventiecoach 

Peter (psycholoog): 

'Heb je even iemand nodig om mee te chatten om je mentaal beter te voelen? Ik vind het fijn als ik je daarbij kan helpen. Ik ben bereikbaar op de chat, dus neem contact op!'

Hoewel de corona cijfers de goede kant opgaan! Is de stress door corona zeker niet bij iedereen verdwenen. Merk je dat corona nog steeds impact op je heeft? Of alweer? Heb je specifiek vragen over je mentale gezondheid? 

Chat met ons!

Van maandag t/m donderdag van 16.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 14.00 – 17.00 uur. Tijdens deze tijden - en als er een collega beschikbaar is - verschijnt er rechtsonder een (klein) chatvenster.
Buiten deze tijden kun je ons ook mailen.

We helpen je graag zodat jij je mentaal fitter voelt!
Beter voelen – beter slapen – beter weerbaar

Chat met een preventiecoach 

Meer informatie

Lees meer over mentaal fit na corona, mede mogelijk gemaakt door gemeente Rotterdam (vandaar de selecte doelgroep).