Nieuws

Nieuws van Indigo

16 februari 2021

Voluit+leven.jpg

Wil je beter omgaan met je stress of angst? Word je gek van corona? Of kun je wel een dosis positiviteit, assertiviteit of een gezonde nachtrust gebruiken? Volg dan een van onze online workshops.

We bieden voor Haagse inwoners weer 8 nieuwe workshops aan de komende twee maanden, zoals stoppen met piekeren, beter omgaan met angst en een betere vriend worden van jezelf. Alle workshops zijn online en duren 2 uur. Er is zelfs een gloednieuwe workshop: Corona en nu? Daarin krijg je:

  • Inzicht in wat corona met jou doet;
  • onder welke omstandigheden je al goed met corona omgaat;
  • advies over wat je kunt doen om stress, spanning en somberheid te verminderen. Zo ben je snel weer lekker(der) in balans!

Aanmelden

Een overzicht van alle cursussen vind je in onze nieuwsbrief. Interesse in een workshop? Klik dan op de gekleurde button in de nieuwsbrief. Je komt op onze website met meer informatie over de desbetreffende workshop en hoe je je kunt aanmelden. Vul vervolgens het formulier onderaan in om je aanmelding compleet te maken. Bekijk de nieuwsbrief.

Vol of datum voorbij

Zijn de workshops vol of al geweest? Laat dan via de knop ‘Contact opnemen’ je gegevens achter. Dan krijg je bericht wanneer er een nieuwe workshop start.

Wat kost het om deel te nemen?

Deelname aan dit aanbod is gratis. Inwoners van Den Haag (en omstreken) hebben voorrang, omdat de gemeente dit financiert. Mocht je na aanmelden toch niet kunnen, meld je dan af. Dan kan iemand anders jouw plek innemen.

Heb je een vraag over de inhoud van een workshop?

Neem dan contact op met het secretariaat van Indigo Preventie. We helpen je graag verder.