Nieuws

Nieuws van Indigo

23 augustus 2023

handen.jpg

Heb je een familielid, partner, vriendin of kind die (soms) denkt aan zelfdoding of een poging tot zelfdoding heeft gedaan? Dat is voor hem/haar heel verdrietig, verwarrend en pijnlijk. Maar het kan ook jouw leven flink op z’n kop zetten. Misschien heb je vragen over wat je wel en niet moet doen, maak je je zorgen, of ben je verdrietig of boos. Dat begrijpen we en we willen je graag steunen. Daarom organiseert het SuNa team elke 2 maanden een bijeenkomst voor familieleden met een naaste die zelfdodingsgedachten heeft, of een poging tot zelfdoding heeft gedaan.

De eerstvolgende bijeenkomst is op 20 februari 2024 van 19:00 tot 21:00 uur op de Dynamostraat 18 in Rotterdam (vierde verdieping).

Deze familieavond is speciaal voor jou. Je kunt je vragen stellen en met andere familieleden praten die hetzelfde meemaken als jij. We weten dat je als familielid het allerbeste met je familielid voor hebt, én dat je misschien de neiging hebt jezelf weg te cijferen. Daarom is er ook aandacht voor hoe je goed voor jezelf kunt blijven zorgen. De meeste mensen gaan met een goed gevoel naar huis. Er is een ervaringsdeskundige aanwezig, een familielid die hetzelfde heeft meegemaakt en een casemanager van SuNa; iemand die de mensen met zelfdodingsgedachten of pogingen ondersteunt.

Vanaf 18.45 staat de koffie en thee klaar! We beginnen om 19.00 uur. Misschien vind je het moeilijk om deze avond te bezoeken? Neem gerust iemand mee als dit het gemakkelijker voor jou maakt. De familieavond is gratis! Wel graag even aanmelden. Tel. 06 12 03 24 82 of mail suna@indigorijnmond.nl.