Cursus

Componence Asset List

afbeelding+KERS+%281%29.jpg

Een familielid met psychische problemen heeft invloed op het hele gezin. Op de partner, de kinderen en ook andere belangrijke naasten.

 

“Sinds mijn partner ziek is, neem ik veel over. Ik raak zelf het overzicht kwijt.”

“Ik maak me zorgen over mijn moeder, ze is zo vaak aan het huilen.”

“Onze zoon kan het niet aan en als moeder spring ik zoveel mogelijk met liefde bij, alleen ik merk dat ik het me teveel wordt.”

Bekijk de video

Wat houdt het familieadvies gesprek in?

In 1 of meerdere gesprekken bespreken we welke invloed stress, spanning, psychische en  lichamelijke klachten kunnen hebben op ieder gezinslid om jullie als gezin te versterken. Bijvoorbeeld op je kinderen of je partner. We kunnen bespreken hoe jij én je gezinsleden zich fijn kunnen blijven voelen. Of hoe jullie samen in gesprek kunnen gaan over de klachten die je hebt, omdat het belangrijk is voor gezinsleden om te weten wat er speelt. Veel kinderen denken namelijk dat klachten hun schuld zijn. Het is belangrijk dat zij horen dat het niet door hen komt. Dat helpt met het voorkomen van problemen! 

Meer informatie of aanmelden

Aanmelden kan door te bellen naar 088-3571700 of door te mailen naar preventie@indigorijnmond.nl of klik op de contactknop en laat je gegevens achter zodat we contact op kunnen nemen.

Beschikbare locaties en datums

Rotterdam

Neem voor beschikbare datums contact met ons op
  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

Informatie

Duur
1 uur
Type
Cursus, Online cursus, Training
Kosten
Gratis