Sprink wordt Indigo vanaf januari 2020

sprink-wordt-indigo.png

Vanaf januari 2020 gaat Sprink verder onder de naam Indigo. Sprink blijft dezelfde zorg bieden op dezelfde locaties, alleen dan onder de naam Indigo. Er verandert dus niets. Niets voor de cliënt. Niets voor verwijzers, tenzij u dat zelf wilt.

Dé specialist in Basis GGZ, preventie en POH-GGZ!

Aanmelden vanaf 2020 mág anders

Vanaf januari 2020 mag u uw patiënten wel al direct aanmelden via Indigo in Zorgdomein of gebruik ons online aanmeldformulier.  Maar tot medio 2020 kunt u uw patiënten ook gewoon als vanouds aanmelden via Sprink in Zorgdomein. En zorgen wij ervoor dat de aanmelding bij Indigo terecht komt.

Breder behandelaanbod en dichterbij

Sprink en Indigo(west) zijn beide onderdeel van Parnassia Groep. Sprink is onderdeel van Antes – en al langer gefuseerd met Parnassia Groep. Dus Sprink en Indigo werken al langer samen. Nu bundelen we de krachten om dé specialist in de Basis GGZ in regio Rijnmond te worden. Totaal hebben we samen 31 behandellocaties in Rijnmond. Een uitgebreider zorgaanbod, met preventie en arbeidshulpverlening én chronische en verslavingshulp. En heeft de patiënt de zorg nog dichterbij!

Brief in december 2019

Betrokken huisartsen die regelmatig naar Sprink verwijzen of een POH-GGZ van Sprink hebben, krijgen nog nader bericht in december.

Vragen

Heeft u nog vragen? Mail Marike van Horik, accountmanager verwijzers.