Zoek een cursus

Preventieactiviteiten

Indigo helpt je graag en goed om (meer) grip op jouw leven te krijgen.

Aan de slag

Wij zijn dichtbij en gemakkelijk bereikbaar. Voor iedereen. Naast (gratis) workshops en trainingen bieden we ook andere preventieactiviteiten zoals voorlichting en spreekuren op scholen en bedrijven kunnen trainingen aanvragen.

Specifiek voor de huisarts en verwijzer bieden we deskundigheidsbevordering en MOTI-4.

Uiteraard bieden we ook volledige behandelingen voor psychische klachten. Kijk voor meer informatie over ons aanbod bij vraag hulp. Alle behandelmogelijkheden worden beschreven op www.indigo.nl.

Componence Asset List

200x200+oudere+man+2.png
Het doel van de cursus GO-WIN is dat je zelfmanagementvaardigheden leert waardoor je welzijn wordt vergroot. Daardoor sta je positiever in het leven, ervaar je meer regie over het leven en krijgt eenzaamheid minder kans. Je persoonlijke welbevinden en zelfmanagement-vaardigheden lopen als een rode draad door de cursus. GO-WIN  is bedoeld voor 50-plussers die in Nederland wonen, maar wel een migratie-achtergrond hebben. 

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur en een terugkombijeenkomst van 2 uur na 6 weken. De cursus wordt door een preventiedeskundige van Indigo verzorgd, samen met een contactpersoon uit de migrantengemeenschap.

Effect van de cursus

Het effect van de cursus wordt gemeten aan de hand van een vragenlijst die voorafgaand aan de cursus en bij de terugkombijeenkomst door jou wordt ingevuld. 

Beschikbare locaties en datums

,
  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden