Nieuws

Nieuws van Indigo

12 december 2023

pexels-juan-mendez-1536619.jpg

In 8 tot 12 weken ontdekken jongvolwassenen tussen de 17 en 27 jaar de sleutels tot een stressvrij, energiek leven.

In een samenwerking tussen iBoost coaching en Indigo Preventie is Fit & Stressless 3.0 gelanceerd, een innovatief programma gericht op jongvolwassenen tussen de 17 en 27 jaar oud die (nog) niet de passende (ggz) hulp ontvangen, die een hulpvraag hebben of die nazorgvragen hebben. Dit programma richt zich (met name) onder andere op stress, slecht slapen, uitgeblust voelen, angstgevoelens en middelenmisbruik.

Bij Fit & Stressless 3.0 gaan deelnemers samen met ervaren professionals gedurende 8 tot 12 weken aan de slag om te ontdekken hoe zij een stressvrij en energiek leven kunnen leiden. Het programma biedt een holistische benadering met wekelijkse workshops, individuele en groepscoaching voor persoonlijke groei, en gezamenlijke sportactiviteiten die zijn afgestemd op de behoeften van de groep.

Programmaoverzicht

  • Wekelijkse Workshops: Boordevol tips, trucs en ideeën om stress te verminderen en een gezonde levensstijl te bevorderen.
  • Individuele en Groepscoaching: Persoonlijke begeleiding om deelnemers te ondersteunen bij hun groeiproces en het aanpakken van specifieke uitdagingen.
  • Wekelijks Sporten: Samen bewegen om niet alleen lichamelijke gezondheid te bevorderen, maar ook om sociale banden te versterken.

“Ik ben er trots op dat ik onderdeel ben van deze training omdat we jongeren en adolescenten iets kunnen bieden waar ze hun tijd nuttig aan kunnen besteden, zichzelf ontwikkelen, samenwerken en contacten maken. Meerdere van onze oud-deelnemers zijn nog op een manier betrokken bij de training of in contact met ons of andere oud-deelnemers.” Stefan Sandifoort, preventiedeskundige bij Indigo Preventie.

Fit en Stressless met Seahiking

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar Maartje Drabbe van iBoost en Stefan Sandifort van Indigo Preventie, via info@iboostcoaching.nl. Fit & Stressless biedt een kans voor jongvolwassenen om in een ondersteunende en stimulerende omgeving aan hun welzijn te werken en de tools te ontwikkelen voor een stressvrij en energiek leven.