Nieuws

Nieuws van Indigo

05 juni 2024

meisje+spiegel.jpg

Steeds meer jongeren hebben last van een negatief zelfbeeld, mede veroorzaakt door de 'perfecte plaatjes' waarmee zij dagelijks via social media geconfronteerd worden. Tijdens de Week van de Mentale Gezondheid besteden we aandacht aan de mentale gezondheid van jongeren en delen we tips, trainingen en (persoonlijke) verhalen. 

Iedereen maakt wel eens fouten, voelt zich onzeker of vindt zichzelf een dag niet mooi genoeg. Deze periodes van verminderd zelfvertrouwen zijn normaal, maar als dit je dagelijkse leven gedurende langere tijd belemmert kan de 'Boost je zelfvertrouwen'- training van Indigo weleens de oplossing zijn. 

Tijdens deze groepstraining ga je de strijd aan met je negatieve zelfbeeld en werk je aan een zelfverzekerdere versie van jezelf zodat je je weer beter over jezelf gaat voelen. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen om een positiever zelfbeeld te ontwikkelen. 

Rotterdamse scholieren

De training is bedoeld voor middelbare scholieren van 12 tot en met 18 die naar school gaan in de regio Rotterdam. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en een positieve veranderen in je leven teweeg te brengen? Schrijf je dan snel in voor de training Boost je zelfvertrouwen