Veelgestelde vragen

Componence Asset List

Onze zorg gaat gewoon door! We zijn er voor jou!

Sinds het coronavirus zorgen wij op allerlei manieren dat onze zorg gewoon doorgaat. Op afstand waar dat kan. En sinds mei 2020 weer fysiek waar nodig. Door de versoepeling van de coronamaatregelen, zijn we blij je weer bij ons op locatie te mogen ontvangen.

We hebben hard gewerkt om onze vestigingen geschikt te maken. Zo werken we op anderhalve meter afstand en volgen we de maatregelen op conform de RIVM-richtlijnen. Zo kunnen we je meer en veilige afspraken op locatie aanbieden. Hoewel we je graag weer op locatie zien, doen we ook nog steeds veel online.

Online (op afstand)

Online behandelen deden we ook al vóór coronatijd, met goede resultaten!

 1. 100% online behandeling
  Lees meer hierover op onze website. Of bekijk de video.
 2. Combinatie van face to face behandeling en online huiswerkopdrachten
  Lees meer hierover op onze website.
   
 3. Online cursussen
  Dit is wel nieuw: vanwege corona hebben we een tiental cursussen in een online versie gegoten. Lekker vanaf de bank of gewoon thuis aan de slag!

Op locatie (fysiek)

Wat bieden we weer aan op locatie?

 1. Behandeling op locatie
  Voor wie niet anders wil/ kan of dat nodig heeft, zien we elkaar graag weer op een van onze open locaties.
   
 2. Cursussen op locatie
  Sommige training en cursussen vinden gewoon plaats op locatie, bijvoorbeeld zoals in Haaglanden met diverse zomerworkshops. Natuurlijk met in achtneming van de 1,5 meter afstand. Deze staan alle tussen de (gratis) cursussen.

Lees eventueel meer over een behandeling bij Indigo. En kom je naar een locatie? Lees vooraf de maatregelen om jou en onze gezondheid te beschermen.

Dus laat je psychische problemen niet erger worden

 

 

Voor iedereen is deze periode van coronamaatregelen mentaal zwaar. Of je nou psychische klachten hebt of niet. Trek op tijd aan de bel en ga naar je huisarts!

Meer informatie op Parnassia Groep.nl

Lees meer over coronamaatregelen en mogelijkheden. Parnassia Groep, waarvan Indigo onderdeel is, heeft op een rijtje gezet wat corona betekent voor patiënten en bezoekers. En voor verwijzers. Ook vind je daar:

Wordt jouw vraag daar niet beantwoord? Kun je ook kijken bij hoe wij behandelen en onze veelgestelde vragen. Nog steeds geen antwoord op jouw vraag? Neem dan contact op met de locatie waar jouw behandeling plaatsvindt of neem contact op via:
T 088 357 13 57 of info@parnassiagroep.nl.

Onze professionals staan voor je klaar. We laten niemand in de steek.