Zelf aan de slag met online hulp

200x200+blije+vrouw+3.png

Indigo gelooft in de kracht van persoonlijk contact. Toch zijn er delen in een behandeling die u heel goed zelfstandig en online kunt doen. Wij hebben een ruime selectie aan online behandelingen. Er zijn programma's zonder en mét begeleiding van een hulpverlener.

Wat kan ik online doen?

Het grote voordeel van online hulp is natuurlijk dat u direct aan de slag kunt en niet naar een vestiging hoeft te komen.

  1. Bij Indigo kunt u zelfhulpprogramma's doen. Deze online behandelmodules doorloopt u zelfstandig, dus zonder hulp van uw behandelaar. De programma's kunnen al gestart voorafgaand aan uw eerste gesprek. U kunt dus direct aan de slag!
  2. Een andere optie is de online hulp mét begeleiding van een behandelaar. We bieden online modules, waarbij een van onze behandelaren u ondersteunt. De modules zijn volledig online. U hoeft dus niet naar een van onze vestigingen te komen. Het contact met de behandelaar verloopt via email of chat.
  3. De volledig online hulp mét behandelaar kan ook anoniem en gratis. Meer over anonieme hulp.
  4. De combibehandelingen zijn onderdeel van de reguliere behandeling op locatie en gecombineerd met online oefeningen of huiswerk opdrachten.

Inloggen

U bent al bij ons in behandeling en heeft inloggegevens ontvangen? Ga dan naar ons online behandelplatform. U kunt nu direct aan de slag!

Ervaringen cliënt
" Met de hulpverlener ging ik aan de slag met mijn angstklachten, maar de nevenklachten van slecht slapen heb ik zelf kunnen aanpakken met de online module  die mijn hulpverlener voor mij had klaargezet."