Nieuws

Nieuws van Indigo

28 september 2022

workshop+veerkracht.jpg

Indigo Preventie organiseert in samenwerking met Leer- & Veerkracht 4 oktober van 20.00 – 21.00 uur een webinar voor ouders die de veerkracht van hun kind en van zichzelf willen vergroten. Graag willen we het beste voor ons kind en tegelijkertijd komen er allerlei uitdagingen of tegenslagen op ons pad die dit kunnen vermoeilijken.

Datum: 4 oktober 2022
Tijd: 20.00-21.00 uur
Locatie: zoom
Aanmelden: https://parnassiagroep-nl.zoom.us/webinar/register/WN_vbSuPmdRTU6o0xkesOQOUA
Kosten: gratis

Ken je ouders die regelmatig veel stress ervaren? Met de aandacht vooral gericht op wat niet goed gaat in de opvoeding of bij het kind? In het webinar geven we handen en voeten aan het leren creëren van een veerkrachtige mindset; met aandacht voor het positieve en die constructief omgaat met moeilijkheden. We zoomen in op het leren omgaan met gedachten, gevoelens en gedrag. Op deze manier kan veerkracht een positief effect hebben op het gevoel van welbevinden en die van een kind.

In het webinar wordt gebruikgemaakt van informatie, interactieve polls, filmpjes en (thuis)opdrachten. Daarnaast is er een chat aanwezig waarin je tijdens het webinar je vragen kwijt kunt. Er wordt uitgegaan van verschillende inzichten en tools uit de positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie en neuropsychologie.

Meer informatie?

Er kunnen vooraf vragen ingediend worden door te mailen naar: m.schouten3@indigorijnmond.nl. Of neem een kijkje op onze websites!
Preventie en behandeling | Indigo | Indigo (indigowest.nl)
Leer- & Veerkracht – Leer- & Veerkracht (leerenveerkracht.nl)