Nieuws

Nieuws van Indigo

28 juni 2024

samenwerkingspartners+32.jpg
Het evalueren van interventies is voor ons van essentieel belang, omdat we streven naar voortdurende verbetering en het leveren van de best mogelijke ondersteuning aan onze partners. En de cijfers spreken voor zich: gemiddeld waarderen scholen en organisaties onze samenwerking met een indrukwekkende 8,6!

Wat maakt onze samenwerking waardevol volgens de scholen en organisaties waar wij langs komen? Het begint bij de mensen. Een ondersteuningscoördinator schrijft bijvoorbeeld: ‘Het contact met de kwartiermaker en de trainers is altijd buitengewoon plezierig geweest. We waarderen de korte lijntjes en de snelle reacties enorm.’

Een schoolmaatschappelijk werker schrijft: ‘Indigo Preventie is voor ons de vaste partner als het gaat om kleine groepstrainingen op school of het verwijzen naar externe groepstrainingen. De expertise van Indigo is van flinke waarde, we laten de trainer die bij ons de training gaf graag vaker terugkeren vanwege de goede resultaten die we hebben gezien.’

De feedback van onze partners spreekt voor zich: ze zouden onze inzet van harte aanbevelen aan andere scholen en organisaties. En dat is precies waar we naar streven - samen bouwen aan een mentaal gezonder en veerkrachtiger Rotterdam Rijnmond.

Maar we stoppen bij Indigo Preventie niet bij tevredenheid; we streven naar voortdurende verbetering en innovatie. Daarom dagen we onszelf en onze partners uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Heb je een vraag over mentaal welzijn waarbij wij kunnen helpen, voor kinderen, ouders of onderwijspersoneel (in de vorm van deskundigheidsbevordering)? Laat het ons weten! Wij staan altijd klaar om mee te denken en gaan aan op innovatieve vraagstukken.