Nieuws

Nieuws van Indigo

22 november 2022

training+Omgaan+met+verlies+200x200.jpg

Iedereen kan te maken hebben met verlies. Verlies van een dierbare, maar ook verlies van je gezondheid, werk, financiën of een netwerk. Deze verliezen kunnen veel invloed hebben op je dagelijkse leven. De trainingen Verder na verlies en Omgaan met verlies kunnen je helpen om te leren omgaan met verlies in de breedste zin van het woord.

Verder na verlies

In deze workshop besteden we aandacht aan wat komt kijken bij verlies en bij het weer oppakken van de draad van je leven. Het gaat om verlies van een dierbare zoals je partner, maar ook verlies van je gezondheid, werk, financiën of netwerk. Deze verliezen kunnen veel invloed hebben op je dagelijkse leven. Als vervolg op deze workshop kun je deelnemen aan de training ‘Omgaan met verlies’.

Datum: 24 november 2022
Tijd: 10:15 - 12:15 uur
Waar: Indigo Preventie, Lijnbaan 4 (gebouw PsyQ) in Den Haag.

Omgaan met verlies

Tijdens de training wordt aandacht besteed aan het vinden van herkenning bij lotgenoten, uitwisselen van ervaringen over het beleven van en het omgaan met het verlies, uitwisselen van ervaringen en ideeën over het opnieuw vormgeven van het dagelijkse leven. Daarnaast wordt er gewerkt aan verschillende energiegevers, zoals sociale contacten, steun, ontspanning en zelfvertrouwen. Zo krijg je een heen-en-weerbeweging tussen verlies en herstel en ontvang je handvatten om verlies te doorleven en om door te leven.

Start: 8 december, 6 x 2 uur.
Waar: Indigo Preventie, Lijnbaan 4 (gebouw PsyQ) in Den Haag.