Nieuws

Nieuws van Indigo

02 juli 2024

HMC+Mentaal+Fit.jpg

Het (MBO) Hout- en Meubileringscollege (HMC) heeft de vraag gesteld wat Indigo Preventie kan betekenen rond de Mentaal Fit Weken voor de studenten. De Mentaal Fit Weken worden een aantal keer per jaar georganiseerd om het thema mentale gezondheid te normaliseren. Het HMC ziet, net als uit recente onderzoeken blijkt, een toename van mentale klachten bij studenten.

Workshops

Indigo Preventie biedt tijdens de Mentaal Fit Week dagelijks de workshop Struggle Less en de workshop Boost je Zelfvertrouwen aan aan eerstejaarsstudenten. De workshops richten zich op het verminderen van stress en het versterken van positieve gedachten, gevoelens en gedrag. Daarnaast is er ook aandacht voor het motiveren en inspireren om mogelijk een evidence based training te gaan volgen.

Tevredenheid

De studenten beoordelen de bijeenkomsten met een gemiddeld rapportcijfer van een 7,9. Ze ervaren de workshops als zinvol, leerzaam en spreken over een prettige en deskundige begeleiding. Indigo Preventie is blij met het mooie resultaat dat samen met het HMC is neergezet.

Meer weten? Neem contact op met Carline Tas via c.tas@indigorijnmond.nl.