Preventie

Indigo preventie zet in op het versterken van uw geestelijke gezondheid. Heeft u lichte psychische klachten of loopt u het risico om deze klachten te krijgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Indigo preventie helpt u om zelf uw gezondheid te verbeteren zodat klachten geen problemen worden.

Huisartenszorg

Indigo biedt niet alleen POH-GGZ en Basis GGZ, maar organiseert ook een omvangrijke reeks preventieve groepstrainingen. Deze zijn speciaal bedoeld voor mensen die een verhoogd risico lopen op psychische klachten of deze in een milde vorm al hebben. Wij hebben diverse preventiecursussen die u kunt aanvragen voor patiënten in uw praktijk.

De trainingen worden bij u in de praktijk of in het gezondheidscentrum in de buurt gegeven. Naast groepstrainingen bieden wij diverse online modules, passend bij de behoefte van uw praktijk. Deze modules kunnen in combinatie met face-to-face-gesprekken of groepstraining gevolgd worden, via een online behandelplatform van de Parnassia Groep.

 

Hoe kan mijn praktijk hier gebruik van maken?

Wij kunnen het volledige administratieve en zorginhoudelijke proces voor u organiseren. Wij maken graag nadere afspraken met u over de inzet van preventie in uw praktijk. Vraag preventie aan.