Cursus

Componence Asset List

Piep+zei+de+muis.png

Een training voor kinderen die extra steun nodig hebben omdat ze thuis of in hun directe omgeving veel meemaken op het gebied van stress en spanningen.

Bijvoorbeeld door een inbraak of brand, als een ouder ernstig ziek is of depressief is, of er sprake is van een scheiding, ruzie of geweld. Andere voorbeelden waar u aan kunt denken: als iemand komt te overlijden of bij een ernstig ziek broertje of zusje. Op een stoere en leuke manier leren zij vaardigheden zoals contact leggen met andere kinderen, opkomen voor jezelf, omgaan met emoties. De groep bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur én ouderbijeenkomsten.

Beschikbare locaties en datums

Rotterdam Zuid

Dynamostraat 18, 3083 AK Rotterdam Zuid - De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur. Deze groep is volgeboekt. Klik op de aanmeldknop en laat je gegevens achter zodat we contact op kunnen nemen of er binnenkort een nieuwe groep start.
  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

Rotterdam Beverwaard

Oude Watering 324, 3077 RE Rotterdam Beverwaard - De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur. | Locatie: Huis van de Wijk De Focus
  • 27 mrt.

    Deze groep is gefinancierd vanuit de gemeente Rotterdam en is bedoeld voor kinderen die hier woonachtig zijn en/of naar school gaan.

    27 maart 2023, 15:30 - 17:00 uur

Rotterdam Centrum

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur. Deze groep is volgeboekt. Klik op de aanmeldknop en laat je gegevens achter zodat we contact op kunnen nemen of er binnenkort een nieuwe groep start.
  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

Informatie

Duur
10 bijeenkomsten van 1,5 uur
Type
Training
Kosten
Gratis