Cursus

Componence Asset List

Piep+zei+de+muis.png

Een training voor kinderen die extra steun nodig hebben omdat ze thuis of in hun directe omgeving veel meemaken op het gebied van stress en spanningen.

Bijvoorbeeld door een inbraak of brand, als een ouder ernstig ziek is of depressief is, of er sprake is van een scheiding, ruzie of geweld. Andere voorbeelden waar u aan kunt denken: als iemand komt te overlijden of bij een ernstig ziek broertje of zusje. Op een stoere en leuke manier leren zij vaardigheden zoals contact leggen met andere kinderen, opkomen voor jezelf, omgaan met emoties. De groep bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur én ouderbijeenkomsten.

Beschikbare locaties en datums

Rotterdam Zuid

Dynamostraat 18, 3083 AK Rotterdam Zuid - De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur. | Locatie: Indigo preventie
 • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

Voorne aan Zee - Hellevoetsluis

Vliet 2, 3224 HE Voorne aan Zee - Hellevoetsluis - De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur en gaat in januari 2024 starten. De exacte startdatum en locatie worden op een later moment bekend gemaakt. Aanmelden kan alvast!
 • 17 jan.

  Deze groep is gefinancierd vanuit de gemeente Voorne aan Zee en is bedoeld voor kinderen die woonachtig zijn en/of naar school gaan in Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Rockanje of Oostvoorne.

  17 januari 2024, 00:00 - 00:00 uur

Barendrecht

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur en gaat begin 2024 starten. De exacte startdatum en locatie worden op een later moment bekend gemaakt. Aanmelden kan alvast via deze website: https://cjgrijnmond.nl/cursus/bar-kopp-training
 • 11 jan.

  Deze groep is gefinancierd vanuit de gemeente Barendrecht en is bedoeld voor kinderen die hier woonachtig zijn en/of naar school gaan.

  11 januari 2024, 00:00 - 00:00 uur

Informatie

Duur
10 bijeenkomsten van 1,5 uur
Type
Training
Kosten
Gratis