Cursus

Componence Asset List

KIES+%281%29.png

Ben jij in de zomer al bezig met de feestdagen? Troost je je verdrietige ouders? Voel je je verantwoordelijk voor hun geluk? Denk je soms dat de scheiding jouw schuld is? Luister je naar de negatieve dingen die ze over elkaar zeggen? Wij willen je graag tips geven hoe je deze situatie kan veranderen.

Filmpje KIES

Scheiden en nu?

Als je ouders gescheiden zijn is dat niet makkelijk. Wie leert jou omgaan met alles wat anders wordt door de scheiding? Hoe zorg je als kind dat je verder kunt gaan met een fijne jeugd? Bij wie kun jij je verhaal kwijt?

Voor wie?

Voor kinderen tussen 8-12 jaar (groep 5 tot en met 8) waarvan ouders gescheiden/uit elkaar zijn.

Beschikbare locaties en datums

Rotterdam Zuid

Dynamostraat 18, 3083 AK Rotterdam Zuid - De 2-daagse training vindt plaats in de voorjaarsvakantie 2023 van 10.00 - 15.00 uur. Deze groep is volgeboekt. Klik op de aanmeldknop en laat je gegevens achter zodat we contact op kunnen nemen of er binnenkort een nieuwe groep start.
  • 27 feb.

    Deze groep is gefinancierd vanuit de gemeente Rotterdam en is bedoeld voor kinderen die hier woonachtig zijn en/of naar school gaan.

    27 februari 2023, 10:00 - 15:00 uur

Krimpen aan den IJssel

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. De exacte locatie wordt op een later moment bekend gemaakt. Aanmelden kan alvast!
  • 02 feb.

    Deze groep is gefinancierd vanuit de gemeente Krimpen en is bedoeld voor kinderen die hier woonachtig zijn en/of naar school gaan.

    02 februari 2023, 15:30 - 17:00 uur

Informatie

Duur
Meerdaagse
Type
Training
Kosten
gratis